Pericol de explozie pe Valea Oltului, după ce o cisternă GPL și un TIR s-au ciocnit! Scurgeri de motorină pe asfalt – Intervenție în dinamică

Pericol de explozie la Valcea. Trafic blocat total, sambata, dupa ce o cisterna GPL si un TIR s-au ciocnit. Oamenii din zonă au fost evacuați și s-a stabilit un perimetru de siguranță si actiune. Din informatiile existente, soferul TIR-ului ar fi ranit. Intervenția este în dinamică. 

Pompierii vâlceni au făcut evacuări pe o rază de siguranță, sâmbătă dimineață, pe DN 7, în zona localității Racovița de pe Valea Oltului, în urma unui accident în care au fost implicate o cisternă GPL și un TIR care transporta medicamente.

Nu există scurgeri GPL, dar a curs motorină pe carosabil.

În urma accidentului nu au rămas persoane încarcerate, dar unul dintre șoferi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit ISU Rm Vâlcea, traficul în zonă este complet blocat.

”Echipajele de la Stația Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranță și au evacuat persoanele din zonă. În urma recunoașterii și a măsurătorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depășiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, a transmis ISU Râmnicu Vâlcea.

La intervenție s-au deplasat pompieri de la Stația Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj CBRN de la Detașamentul de Pompieri Rm.Valcea.

sursa realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *