Perchezitii in Tomesti si Iasi intr-un dosar de furt

politisti-strada

Poliţiştii Serviciului de Investigaţi Criminale Iaşi au efectuat ieri 4 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi (comuna Tomeşti şi municipiul Iaşi), într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii de infracţiuni de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 33 ani, din judeţul Iaşi, bănuiţi de comiterea faptelor au fost conduşi la cercetări.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în luna decembrie 2020, doi dintre aceştia ar fi sustras dintr-o şi societate comercială şi dintr-un auto parcat, de pe raza comunei Şipote bani şi bunuri, prejudiciul fiind de aproximativ 4.000 lei.

Totodată, al treilea bărbat este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbaţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca astazi, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Hîrlău cu propuneri legale.