Percheziții în Suceava și Timiș într-un dosar de contrabandă cu țigări

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin desfăşoară miercuri dimineaţă opt percheziţii domiciliare în judeţele Suceava şi Timiş, într-un dosar privind contrabanda cu ţigări.

”În această dimineaţă, începând cu ora 06,00, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin pun în executare 8 mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi, într-un dosar penal, care are ca obiect contrabanda cu ţigarete”, se arată într-un comunicat al IGPR transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, 4 percheziţii sunt în localitatea Arbore, judeţul Suceava, 3 în municipiul Lugoj şi una în comuna Costeiu, judeţul Timiş, unde există probe că ar fi deţinute ţigarete provenite din contrabandă.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş şi are ca scop destructurarea unei grupări, care ar fi acţionat pentru comiterea de infracţiuni pe linie de contrabandă.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că ţigaretele netimbrate ar fi fost deţinute în localitatea Arbore, judeţul Suceava, ulterior fiind transportate în localitatea Lugoj şi comercializate către diferite persoane fizice, din judeţul Caraş-Severin.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!