Perchezitii in biroul primarului din Botosani

DNA Suceava a efectuat astazi perchezitii la Botosani, intr-un dosar privind fraudarea unor concursuri de angajare. Primarul Cosmin Andrei a fost dus la audieri

UPDATE: „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –Serviciul teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2021, de către funcționari publici în legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare. În cursul zilei de 02 februarie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații situate pe raza municipiului Botoșani, din care una este sediul unei instituții publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava”, a precizat DNA, intr-un comunicat de presa.

STIRE INITIALA: Primarul municipiului Botosani, Cosmin Andrei a intrat in vizorul DNA. Biroul acestuia a fost sigilat in aceasta dimineata de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie iar edilul a fost condus la audieri in Suceava.

Si Doina Fedorovici a fost invitata in aceasta dimineata la audieri la sediul DNA Suceava. De asemenea, au fost descinderi si la sediul Directiei de Taxe si Impozite Botosani.

Potrivit G4Media, edilul Botosaniului este vizat intr-o ancheta privind trasferul unei cunostinte de la o banca in cadrul Directiei de Taxe si Impozite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *