Perchezitii in 3 judete din Moldova la domiciliile traficantilor de droguri

droguri

Astazi, procurorii DIICOT-B.T.Buzău împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Buzău au efectuat un număr de  28 de percheziții domiciliare, pe raza judeţelor Buzău, Vrancea, Galați şi Iași, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu luna noiembrie 2018 şi până in prezent, un număr de 24 de suspecţi au actionat, in mod coordonat, în vederea aprovizionarii cu substante susceptibile de a avea efecte psihoactive sau cu droguri de risc – cannabis, produse pe care ulterior le-au comercializat cu precadere pe raza judeţelor Buzau şi Vrancea.

La sediul DIICOT-B.T.Buzău au fost aduse, în vederea audierii, un număr de  24 de persoane. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul structurilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti, Galaţi, Iaşi, Vrancea şi Dâmboviţa, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău, precum și jandarmi din Ploieşti și Buzău.

Video: DIICOT