Percheziții de amploare la Suceava

diicot

Perchezitii de amploare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari. Au fost vizate fapte de incalcare a atributiilor de serviciu, mai exact de acordare a permiselor auto unor persoane care erau analfabete.

Procurorii DNA, Serviciul Teritorial Suceava, in colaborare cu lucratorii Anticoruptie au derulat in aceasta dimineta mai multe perchezitii pe raza judetului Suceava. A fost vizat Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conduceri si Inmatriculari. Activitatea cu publicul a fost intrerupta pe perioada desfasurarii perchezitiilor, iar zeci de persoane au venit degeaba.

Acestia au fost intampinati de reprezentantii ai Directiei Generale Anticoruptie si Jandarmi care  le-au explicat situatia si i-au rugat sa revina intr-o alta zi.

Persoanele care s-au prezentat astazi la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conduceri si Inmatriculari au venit de la zeci de kilometri distanta pentru a respecta programarea facuta pentru aceasta zi.

In urma perchezitiilor de la Inmatriculari si Permise, RAR si locuintele angajatilor au fost ridicate sume de bani in valoare de 1 000 000 de euro, bani care erau ascunsi in genti si galeti.