Perchezitii de amploare in Vrancea dupa altercatia de pe Bvd. Garii din Focsani in care un tanar a fost injunghiat

scandal vrancea

La această ora polițiștii vrânceni desfășoară 9 percheziții la locuințele folosite de persoanele implicate în altercația de pe Bulevardul Gării, din data de 21 februarie, in care au fost implicate 6 persoane.

În cadrul activităților din această dimineață polițiștii urmăresc identificarea și ridicarea mijloacelor de probă necesare documentări activităților infracționale desfășurate de către bănuiți.

Initial, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au stabilit ca un tânăr de 19 ani i-ar fi provocat leziuni cu un cuțit unui barbat de 26 de ani, din comuna Rastoaca, acesta fiind transportat la spital.

În urma concluziilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Vrancea și a cercetărilor efectuate până la acest moment, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de doi bărbați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor, complicitate la infracțiunea de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi barbati au fost retinuti. Rudele barbatului injunghiat sustin ca agresorii se ocupa cu traficul de droguri si prostitutia din Focsani.