Penthouse-uri pentru oameni de success

Ansamblul rezidențial Conest Grand Residence va asteapta cu 6 penthouse-uri exclusiviste, la etajul 11, cu suprafațe între 375 – 468 mp. Acestea sunt special gandite pentru nevoile exclusiviste ale oamenilor de succes care își doresc să se bucure de confort într-un spațiu generos, dar să și aibă totul aproape și la îndemână.

“Știm că oamenii visează dintotdeauna să se mute la casă, să aibă terasă și loc pentru petreceri în aer liber, suntem și noi oameni. Insă din cauza costurilor permanente de întreținere ale unei case și a pozitionarii, de cele mai multe ori la periferia orasului, chiar și oamenii de succes nu mai sunt dispuși să facă o asemenea alegere”, a spus Alin Cozma, manager vanzari.

Imaginați-vă un apartament cu o suprafață cât trei case obișnuite, cu o terasă mare aproape cât o curte unde vă puteți organiza o grădină superbă și un spațiu de vis pentru verile toride, un duplex pe două niveluri, cu scară interioară, spații mari și generoase, cu amenajări de top, un loc care vă va face să vă simțiti precum un actor de la Hollywood.

La primul nivel veti avea la dispoziție un living imens, dining, dormitoare mari și excelent gândite, o bucătărie spațioasă pentru o amenajare modernă, spații de depozitare generoase – toate pentru un stil de viață exclusivist.
La cel de-al doilea nivel se poate amenaja o terasă superbă, în care veți putea amenaja o grădină cu un design elegant și minimalist, precum si o zona de lounge. Nivelul superior este gandit si amenajat functional pentru recreere si petrecerea timpului liber.

“Invit toți ieșenii interesați să-și achiziționeze o locuință în ansamblul rezidențial să vină la noi la showroom pentru a afla mai multe despre oferta Conest Grand Residence sau să programeze acum o vizionare la cele mai dorite apartamente din Iași. La Conest Grand Residence o echipă dedicată de vânzări vă așteaptă cu detalii suplimentare. Vă așteptăm cu drag la Showroom Conest Grand Residence”, a completat Alin Cozma.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!