Pavilionul fostului TOMIRIS a fost demolat prin implozie

implozie

Astăzi, la ora 16.00, pavilionul fostului TOMIRIS va fi demolat prin implozie. Este vorba despre o clădire cu 6 etaje, aflată pe Calea Chișinăului.

Solicitarea de a asigura măsurile de securitate a fost făcută către Inspectoratul de Poliție Județean Iași de SC Explo Arm Terminal SRL Botoșani, pentru Prime Kapital, dezvoltatorul complexului Silk District.

Lucrările de demolare ale platformei industriale au fost demarate în luna august 2021, iar construcția primelor patru clădiri a demarat recent, simultan cu începerea lucrărilor de infrastructură, a căilor de acces și a spațiilor verzi.

Costica Mirauta – administrator firma:Demolarea a iesit perfect. Nu avem nimic de reprosat nimanui. Multumesc oamenilor mei care au avut o munca enorma. Ca sa pregatim aceasta cladire este mult mai greu decat apasatul pe buton. Incarcarea, pregatirea cladirii, protectia, ca sa nu avem probleme. Ati vazut, nu a fost decat putin praf. Cladirea a cazut unde a trebuit conform contractului. Mergem la urmatoarea”.