Patru morți în urma unui accident pe DN 6. Mașină strivită între două TIR-uri

tir

Aseară, , pe DN 6, între localitățile Cornea și Domașnea, s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate două tiruri și un autoturism. Se pare că autoturismul a fost prins între cele două TIR-uri care veneau din sensuri diferite.

Un bărbat de 60 de ani se afla la volanul autocamionului și circula din direcția Caransebeș spre Orșova. Pe un tronson de drum drept, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion și un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcția Orșova spre Caransebeș, de un bărbat de 50 de ani. În urma impactului, au decedat 4 persoane, respectiv trei adulţi şi un minor de 14 ani.

La fața locului au intervenit polițiștii de la Serviciul Rutier și Poliția Stațiunii Băile Herculane pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, a fost solicitată în sprijin o automacara din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Timiș.

Cei doi conducători auto de 50 și 60 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.