Patru bărbați au fost prinși transportând sume importante de bani și 20 de tablete destinate elevilor

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 43 de ani, au fost prinşi, astăzi, de poliţişti având în maşina cu care se deplasau 65 de mii de lei, 1.500 de euro şi 20 de tablete destinate unor unităţi de învăţământ din Teleorman.

Cercetările au fost declanşate în data de 8 ianuarie 2022, când doi administratori ai unei societăți comerciale au sesizat Poliția cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru, de unde au sustras bani şi bunuri. O sesizare similară a fost formulată și către o secţie de poliţie din Sectorul 4 al Capitalei.

În toate aceste cazuri, sunt suspecte aceleași persoane.

În cursul zilei de sâmbătă, pentru documentarea activităţii infracţionale, au fost puse în aplicare şi şase mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti, emise de Judecătoria Bolintin Vale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!