Pașcaniul în sărbătoare

foto_Zilele_Municipiului_Pascani

Primaria municipiului Pascani s-a ocupat in detaliu si anul acesta de evenimentul care ii bucura atat pe localnici cat si pe musafirii lor. Desi evenimentele „Zilelor Municipiului Pascani” fusesera programate sa se desfasoare pe stadion, vremea rea a schimbat planul initial iar deschiderea s-a facut la Casa de Cultura, un moment reusit de deplin de altfel.

Ca in fiecare an, organizatorii au invitat si anul acesta artisti renumiti : Loredana, Roxana Nemes, Directia Margareta Clipa sau Veta Biris sunt doar cateva nume care i-au bucurat pe pascaneni. Nici artistii locali nu s-au lasat mai prejos iar concertele s-au impletit armonios lansarile de carte sau cu expozitiile.

Edilii au vrut sa faca un dar de suflet tuturor locuitorilor care contribuie la binele comunitatii locale. In ciuda vremii, s-a organizat un targ spre bucuria celor care au vrut sa-si achitioneze diverse obiecte de artizanat sau , pur si simplu, o amintire de la Zilele Orasului.

In week-end, am vazut pascaneni mandri de orasul lor, incantati de spectacole si activitati culturale variate. La multi ani!