Partidul lui Orban are la Iași lista de consilieri. Nu spera la Primarie

Forta Dreptei va avea lista proprie la Consiliul Local Iasi, dar va sprijini candidatul unic pentru functia de primar al Iasului al Aliantei Dreapta Unita (USR-PMP-FD). Deocamdata, singurul care si-a anuntat candidatura din interiorul acestei aliante este Marius Bodea (USR).
 
„Vom avea doar lista de consilieri locali, nu si candidat la Primarie”, a declarat seful FD Iasi, deputatul Alexandru Kocsis.

Partidul lui Orban are la Iași lista de consilieri. Nu spera la Primarie

Prezent la Iasi pentru a participa la conferinta de alegeri a FD Iasi, seful partidului Ludovic Orban a confirmat aceasta strategie si a subliniat ca o lista proprie la CL Iasi a FD este de natura „sa ajute” candidatura comuna la Primarie. „Vom sustine un candidat comun, conform procedurilor interne ale aliantei”, a spus Ludovic Orban. El a adaugat ca in maximum o luna vor fi stabilite candidaturile. „Nu vrem sa subrezim sansele aliantei prin nominalizarea unui candidat la Primarie”, a comentat Orban.

Intrebat despre actuala alianta PNL-PMP de la Iasi, seful FD a criticat faptul ca unii lideri ai PMP Iasi ocupa in continuare functii publice. „Dezaprob orice colaborare cu PNL si PSD. Nu poti sa fi in aceasta alianta (Dreapta Unita, n.r.) si sa fii in cardasie cu partidele de guvernare. Pentru mine, cine a aliat cu PNL si PSD e adversarul meu politic”, a mai spus Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *