Participanții de la Jazz Fest, atacați cu pietre

Momente de groaza pentru cei care au mers la sfarsitul saptamanii trecute la  Festivalul de Jazz de la Cucuteni. Oamenii s-au trezit cu cauciurile de la masini taiate iar satenii i-au atacat cu sarma ghimpata, in plina noapte. Chiar daca organizatorii spun ca au luat toate masurile de siguranta, propietarii masinilor au anuntat politia care a deschis un dosar penal pentru distrugere.

Festivalul de Jazz de la Cucuteni a început vineri seara. Trebuia sa fie un eveniment relaxant si plin de bucurie, insa unii participanti s-au trezit cu masinile vandalizate, iar unii sateni i-ar fi atacat cu pietre si sarma ghimpata. Oamenii s-au trezit si cu roțile mașinilor tăiate, iar vineri noaptea nu s-au găsit platforme pentru a-i scoate dintre dealurile Cucutenilor.  Cu această ocazie, participanții la festival s-au plâns atât de lipsa unei parcări unde să își lase în siguranță mașinile, cât și de lipsa fortelor de ordine publica care să îi apere. Mai ales că unii săteni i-au atacat cu pietre și sârmă ghimpată. Pe de altă parte, organizatorii festivalului au spus că li s-a promis ajutor pentru serile următoare din partea jandarmilor.

Liviu Mărculescu, organizator Cucuteni – Jazz – Fest 2023

Se pare ca in satul Cucuteni, nu in zone festivaliera a fost un incident. Nu stiu ce persoane poate erau in stare de ebrietate au spart cauciucurile unor masini care nu erau parcate in zona festivalului, ci pe camp. Sunt ceva filmari, stie politia. In zona festivalului nu. Am vorbit cu domnul primar si jandarmii vor fi acolo.

Propietarii masinilor au sesizat si politia care a deschis un dosar penal.

Mădălin Țăranu, șef Serviciul Cabinet IPJ Iași

Propietarii a doua masini au reclamat ca persoane necunoscute au taiat cauciucurile masinilor care se aflau parcate in comuna Cucuteni pe un teren vilan. In cauza au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii de distrugere.

Intreaga situatie a fost prezentata de participanti pe retelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *