ParentIS, cu drag despre alăptare

foto_alaptare

Hranirea bebelusului cu lapte de la san este cea mai ieftina si buna metoda de a-i asigura acestuia nutrientii de care are nevoie in primele luni de viata. Medicii sfatuiesc femeile sanatoase sa isi alapteze pruncii, cel putin in primele sase luni dupa nastere. Asociatia ieseana ParentIS organizeaza lunar intalniri de sprijin pentru alaptare. Acestea sunt gratuite si au ca scop furnizarea de informatii, de incurajare si sprijin in alaptare pentru mame si viitoare mame.

Beneficiile alaptarii sunt complexe, atat pentru mama, cat si pentru copil. Cu cat hranirea de la san dureaza mai mult, cu atat efectele pozitive ale procesului cresc. ParentIS ne propune, cu ocazia saptamanii mondiale a alaptarii, la inceput de august, o intalnire cu Roxana Duduș, consultant în alăptare certificat internațional pentru România La Leche League.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 70 de participanți care se pot înscrie la conferinta de pe 4 august pe pagina de facebook ParentIs. Roxana Duduș, consultant în alăptare certificat internațional pentru România La Leche League, va oferi 150 de minute de informație pretioasa privind alaptarea si relatia magica dintre bebelus si parinti. Evenimentul va avea loc sambata, 4 august, incepand cu ora 11.00.