Parcurile, atractia copiilor din Tomesti

Sharing is caring!

De 1 iunie, copiii din Tomesti au primit, in dar, doua parcuri noi. Pe langa aceasta surpriza, cei mai mici s-au bucurat impreuna de teatru sau de ateliere de creatie sau sportive.

Primaria Tomesti a pregatit activitati captivante pentru copiii din comuna care au venit la joaca alaturi de parinti sau bunici.

Stefan Timofte, primar Tomesti: “Inauguram doua parcuri de joaca. Vin ca si completare a parcului mare de joaca, acolo este un parc intr-adevar foarte mare, dar creste numarul de copii in cartierul de blocuri si era foarte aglomerat si era necesar ca aceste doua parcuri sa le modernizam, sa cream conditii mai bune de joaca. Va avea loc un spectacol, un teatru, niste ateliere de lucru tot pentru copii, la Amfiteatrul in aer liber. Dimineata am avut activitati sportive, o mini cupa la fotbal cu toate satele componente comunei Tomesti, deci avem surprize placute pentru copii si pentru parinti”. 

Vizibil bucurosi au fost si parintii copiilor, care vor avea mai multe locuri de joaca in care sa iasa cu cei mici.

Irina Antoniu, mama: “Ne pare bine ca s-a deschis inca un parc, pe langa cele multe din Tomesti si speram sa se mai deschis in continuare. Acesta ar fi un ajutor pentru parinti ca sa aiba unde sa isi distreze copiii, sa nu trebuiasca sa iasa in oras”.

Viorica Cilibiu, bunica: “Ce sa va spun ca este foarte frumos in primul rand, foarte frumos si necesar totodata, ne ocupam si noi timpul”.

Copiii de toate varstele din Tomesti s-au bucurat impreuna de o zi reusita, in aer liber, chiar in comuna lor.

shares