Parcul Industrial Miroslava va avea cinci hale de producție

Noi investiții vor fi implementate în Parcul Industrial I Miroslava: conform mai multor documente consultate de APIX.ro, trei investitori distincți au în plan construirea a cinci hale de producție. Cele trei proiecte sunt în faza de obținere a avizelor necesare autorizării lucrărilor.

Investitorii sunt Catena SRL, All Green SRL și Dalex Termo Prod SRL, primele două firme fiind din Iași, iar a treia din Botoșani. Catena este specializată în comerțul cu aparate electrice, All Green desfășoară o activitate de cercetare tehnologică și inginerie produselor, în timp ce Dalex produce materiale plastice pentru construcții.

Catena are la dispoziție un teren cu o suprafață de 3.000 mp, iar intenția firmei este de a amenaja trei construcții cu cu regim parter și un etaj parțial, la înălțime maximă de 8 metri. Primul imobil va fi showroom (și depozitare produs finit), în a doua hală vor fi produse tablouri electrice, iar în cealaltă vor fi linii de producție corpuri de iluminat. Fiecare construcție va avea o suprafață desfășurată de 600 mp.

Lângă halele Catena, All Green SRL va construi un imobil cu următoarele funcțiuni: hală de producție, birouri și laboratoare. Această firmă are concesionată de la Primăria Miroslava o suprafață de 3.500 mp. În prima etapă a proiectului vor fi amenajate laboratoarele și birouri, iar, ulterior, în faza II, va fi construită hala. Suprafața desfășurată a imobilului va fi de circa 2.500 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *