Vrancea | Cel mai mare parc din Mărășești intră în reabilitare

Primăria Mărășești a început modernizarea celui mai mare parc din oraș, Parcul Joffre. Pentru această investiție, autoritățile locale au obținut fonduri europene nerambursabile. Datorită lucrărilor de reabilitare, extindere și modernizare care vor fi realizate, Parcul Joffre va deveni o oază de liniște și relaxare pentru cetățenii orașului, cu cele mai bune de condiții pentru petrecerea timpului liber în mijlocul naturii. 

”Parcul Joffre are o semnificație aparte pentru oraș, prin istoria sa, suprafața foarte mare, aspectul deosebit dat de copacii care au crescut de-a lungul timpului. Pentru oraș este  un obiectiv cu o valoare identitară și, de aceea, a fost o prioritate pentru noi să îl punem în valoare așa cum merită. 

Parcul Joffre va deveni, după modernizare, o zonă de relaxare pentru adulți și pentru copii, cu loc de joacă, acces la internet, bibliotecă și alte facilități. Datorită lucrărilor care vor fi realizate, parcul va fi transformat dintr-un loc încremenit în trecut într-un spațiu cu un aspect foarte frumos, cu rol de recreere, dar și educativ în același timp, cu toate dotările și funcționalitățile potrivite timpurilor actuale”, a declarat Valerică Chitic, primarul orașului Mărășești. 

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!