Parc logistic de peste 36 de milioane de lei la Miroslava

Primăria Miroslava a eliberat autorizația de construire a parcului logistic propus de Synergy, cu o investiție inițială de 36,3 milioane lei pentru o hală cu o amprentă la sol de 30.000 mp și o suprafață utilă de 60.000 mp.

Potrivit autorizației 373/2023, eliberată recent de autoritatea locală, proiectul vizează construirea unei hale pentru depozitare, producție și producție ușoară, spații administrative, împrejmuire teren, platforme betonate și organizare de șantier.Aceasta este prima etapă a proiectului, în condițiile în care Synergy Logistic SRL deține un teren cu o suprafață de 27 hectare, teren care se învecinează cu Parcul Industrial I Miroslava (la vest) și viitorul centru logistic al Kaufland (la nord), conform apix.

„Clădirea propusă este de tip industrial. Funcţiunea principală este aceea de hală de depozitare mărfuri generale (produse nealimentare), cu depozitare de înălţime. Funcţiunea secundară este aceea de birouri şi spaţii administrative. Acestea vor face parte din volumul general al corpului şi se vor constitui în etaje parţiale sau subîmpărţirea pe înălţime a spaţiului interior”, se arată în proiectul Synergy Logistic SRL.

Noul parc propus la sud de centrul Kaufland va fi implementat de grupul Synergy, patronat de oamenii de afaceri Huseyin Karali şi Savas Gunata. În portofoliul companiei există deja investiţii similare făcute în România, Georgia, Germania, Polonia şi Turcia. În cadrul companiei Synergy Logistic SRL, investitorul direct de la Miroslava, este asociată și Carmen Gabriela Pițigoi, soția omului de afaceri Bogdan Pițigoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *