Paraschiv cere ajutorul autorităților: Ne zbatem în datorii foarte mari

Ciprian_Paraschiv

Săptămână perfectă pentru Iași

Ciprian Paraschiv, președintele Politehnicii Iași, a tras încă un semnal de alarmă în ceea ce privește situația financiară a clubului. Acesta a declarat că speră ca ajutorul din partea autorităților să vină cât mai repede.

O echipă care se zbate în datorii foarte mari, care nu a reușit să dea primul salariu la jucătorii noi și la antrenorii noi. Dar echipa aleargă, bagă capul în contre, are determinare. Primul obiectiv a fost îndeplinit. Eu le cer suporterilor să aibă încredere, campionatul este lung, mai sunt peste 30 de etape, sunt convins că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Ciprian Paraschiv pentru ProSport.

Președintele Iașului știe că în această perioadă, singura șansă pentru ca Poli să se salveze din punct de vedere financiar, este ca autoritățile să dea o mână de ajutor clubului din Copou.

„Așteptăm un semn de la autorități. Cred că acum putem pune bazele unei echipe de top la Iași, când il ai antrenor pe Daniel Pancu, cel mai bun produs al Iașiului, pe Andrei Cristea, care este atât de iubit la Iași și inclusiv pe mine, care am decis să revin acasă”, a mai spus Paraschiv pentru Prosport.