Panică la bâlci, după ce un carusel s-a prăbuşit şi a rănit o copilă. Angajatul care supraveghea instalaţia a făcut o criză de epilepsie

Incidentele în care viața copiilor este pusă în pericol în parcurile de distracții se țin lanț. De această dată, în Timiş, un carusel s-a rupt din temelie în timp ce mai mulți copii se dădeau în el. Incidentul șocant a avut loc la o sărbătoare din comună, sub ochii îngroziți ai localnicilor.

O fetiță de 11 ani a fost lovită la cap și a primit îngrijiri medicale la faţa locului iar tânărul care supraveghea instalația a suferit o criză de epilepsie.

Momentele de groază au avut loc la petrecerea dată în comuna Peciu Nou, cu ocazia sărbătorii de Sfanta Marie. După lăsarea întunericului, trei adolescente au vrut sa se dea în carusel. La scurt timp dupa ce instalația a pornit, roata s-a desprins şi a căzut de pe postament. O panică generală s-a instalat în rândul celor prezenţi.

La faţa locului a fost chemată o ambulanță, după ce o fetiță de 11 ani a fost rănită. Tânărul care supraveghea instalația a avut si el nevoie de ingrijiri.

Localnicii sunt extrem de revoltaţi de cele întâmplate, mai ales că instalaţiile sunt vechi de peste 30 de ani şi nimeni nu se îngrijeşte de ele.

Celelalte două tinere care se aflau în carusel la momentul evenimentului nu au fost ranite, dar au avut parte de o sperietura zdravănă. Deocamdată părinții copilelor implicate nu au depus nicio plangere la poliție. Patronul firmei nu a putut fi contactat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *