Pandemia e minciună. Două cluburi din centrul Iașului, amendate, după petrecerile date aseară

girofar-politia-tamponare-750x430

Două cluburi din centrul Iașului au fost amendate, după ce mai multe persoane au participat la petrecerile date azi noapte.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public în care se observă mai multe persoane care participau la o petrecere ce ar fi fost organizată pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele:

În urma activităților și  verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie a.c., în două cluburi din zona centrală a municipiului Iași au fost organizate două evenimente la care au participat mai multe persoane, fără respectarea normelor legale.

Administratorii celor două societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei fiecare.

De asemenea, un tânăr care ar fi desfășurat activități în calitate de DJ la unul dintre evenimente a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, deoarece nu a purtat masca de protecție la locul de muncă.

Totodată, polițiștii au identificat mai multe persoane care ar fi participat la cele două evenimente, în cauză fiind întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.”, anunţă reprezentaţii Poliţiei.