Pakmaya vă aduce în case gustul copilăriei…Ⓟ

Sharing is caring!

Crăciunul este magic pentru că reunește familii, creează amintiri dragi, naște emoții, aduce liniște și tihnă în case. Generațiile vechi se întâlnesc cu cele noi, se rememorează întâmplări de neuitat și se gustă din plin aromele copilăriei. Da, ale copilăriei, pentru că sunt arome care trec din generație în generație, care ne leagă de bunici și de părinți și pe care le transmitem și copiilor noștri. Asta înseamnă Pakmaya. Nu doar bun, proaspăt și gustos, ci și amintiri dragi, arome cu emoție, starea de bine a meselor impreună și a momentelor tihnite, tradiție și nou în același timp.

Știm că facem lucruri grozave, iar mărturie stau cei 15 milioane de clienți care apelează la noi cu încredere de fiecare dată. Purtăm o responsabilitate uriașă, și de aceea acordăm atenție deosebită măsurilor de siguranță alimentară și calității produselor. Inovăm mereu și, după 20 de ani de la producerea primului pachet de drojdie proaspătă Pakmaya, portofoliul nostru a ajuns la peste 100 de produse pentru care am folosit toată priceperea oamenilor din echipă. Suntem în același timp conștienți de faptul că noi, cei de acum, construim viitorul copiilor noștri, așa că protejăm tot ce ne înconjoară prin echipamente performante și adaptate cerințelor tehnologice și condițiilor impuse de mediu.

Ne mândrim cu realizările de până acum și ne propunem să păstrăm aceleași standarde și în anii următori. Promisiunea noastră este fermă: vom fi mereu alături de clienții noștri, vom aprecia așa cum trebuie fiecare om din echipă, vom furniza produse sigure și de calitate. Și nu vom uita, bineînțeles, de gustul acela minunat care ne reamintește de persoanele dragi.

Vă urăm sărbători frumoase alături de familie și succese nemăsurate în anul 2019!

Echipa Pakmaya

shares