Padocul de la Miroslava, concesionat?!

Miroslava, pas cu pas

Sharing is caring!

Padocul de la Miroslava ar putea fi concesionat.

Ideea apartine primarului comunei, iar decizia finala va fi luata de plenul Consiliului Local, cel mai probabil pana la finalul acestui an. Intre timp, a crescut numarul cainilor adusi din comunele invecinate si abandonate pe strazile din Miroslava, se plange edilul.

Padocul de la Miroslava adaposteste peste 400 de caini. Insa numarul patrupedelor aduse la adapost creste saptamanal, spune edilul comunei, Dan Nita. Cel mai probabil, decizia finala in acest caz va fi luata pana la finalul anului, spune edilul comunei. In paralel, autoritatile locale cauta solutii pentru a-I determina pe parinti sa isi inscrie copiii in gradintele si scolile din Miroslava. Momentan, se lucreaza la amenajarea unei scoli, unde 4000 de prichindei ar putea fi scolarizati.

Comuna Miroslava se intinde pe o suprafata de peste 8.200 de ha si este considerata cea mai bogata localitate din judetul Iasi si una dintree cele mai profitabile administratii din tara noastra.  Are o comunitate de peste 12 mii de cetateni, care populeaza 13 sate.

shares