Pacienții Spitalului din Lețcani nu mai îndură frigul

pacienta letcani

Temperatura la Spitalul mobil Lețcani este monitorizată în permanență. În acest moment, nu mai există un risc din punct de vedere termic, care să le puna viața în pericol pacienților internati acolo.

În acest context, niciun pacient nu a mai fost transferat și se menține activitatea medicală în tronsonul unde au fost grupați pacienții.

„Până în momentul de față, din punct de vedere al confortului termic, nu au mai fost probleme. Pacienții au fost feriți inclusiv din acest punct de vedere. Monitorizăm în continuare cu foarte mare atenție și din acest punct de vedere îngrijirea pacienților. În momentul de față dacă discutăm despe rata infectărilor se observă într-adevăr o scădere ușoară a numărului de pacienți care se adresează și care necesită internare în cadrul spitalului clinic de Boli Infecțioase din Iași, fie că discutam despre spitalul de pe strada Octav Botez, fie că discutăm de secția exterioară Lețcani. Sperăm ca acest trend descendent să se mențină, mai mult decât atât să se accentueze, încât numărul de cazuri să fie din ce în ce mai mic.”, a declarat dr. Florin roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași.