Ospătărița angajată la Apele Române a demisionat

646x404 (1)

Fosta chelneriţă Simona Iancu, detaşată pe un post de inginer la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, şi-a dat demisia. Actul unilateral a fost înregistrat de Primăria Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, luni, 8 februarie, scrie Adevărul.

Simona Iancu a fost angajată, prin dispoziţie de primar, pe postul de administrator public la Primăria Vatra Moldoviţei, fiind detaşată după trei zile pe un post de inginer la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad.

Luni, 8 februarie, tânăra a demisionat din funcţia de administrator public al primăriei din judeţul Suceava, ceea ce înseamnă că nu mai lucrează nici la Apele Române.

Gabi Musteață, omul care s-a opus angajării la ABA Prut-Bârlad a Simonei Iancu, ospătăriţa devenită inginer peste noapte a rămas fără loc de muncă. În ultima sa zi la birou, Gabi Musteaţă a primit un singur mesaj din partea şefului Petru Avram: ”Mi-a transmis, prin cei de la Resurse Umane, să eliberez biroul şi să predau totul până la ora 15.30. Nu m-am întâlnit cu el astăzi”, a declarat sursa citată.