Orfan de mamă, agresat de un băiat de 14 ani. „Am crezut că lovește vreun animal căzut“ 

Agresarea minorilor a devenit un lucru prea comun în România. De această dată, un băiat de 11 ani, orfan de mamă, din localitatea Sebiș (Arad) a fost bătut de altul mai mare, cel mai probabil pentru bani.

Pe un video filmat de o vecină se vede cum cel mic se caută prin buzunare și îi dă celui de 14 ani tot ce are. Femeia care a filmat a crezut că pe jos este un animal, apoi și-a dat seama ca este vorba despre un băiețel firav.

Băiețelul de 11 ani a trecut de curând prin clipe grele, deoarece și-a pierdut mama, iar acum este agresat de copii pe afară. 

Întreaga scenă a fost filmată și postată pe site-ul de socializare Facebook. Cel mare îl lovește cu piciorul, deși cel mic este trântit la pământ.

„Fac public acest video. S-a întâmplat în orașul Sebiș, județul Arad, sâmbătă, 9 septembrie (chiar la colna mea de lemne). Nu cunosc acești copii, nu îmi dau seama cine sunt, dar poate cineva îi recunoaște și propun să se ia măsuri drastice pentru copilul agresiv (blond). Mâine poate fi copilul meu sau al vostru. Așa ceva nu este normal și nici de acceptat. Vă rog să distribuiți mai departe, să vadă și alți părinți ce se întâmplă cu copiii lor, că sunt sigură că acești copii abuzați sunt amenințați să nu spună părinților ce au pățit. Este inadmisibil ce suferință poate provoca acest băiat copilului căzut. Prima oara am crezut că lovește vreun animal ceva, dar când am văzut că este un băiat mai mic m-a luat groaza”a declarat femeia care a postat filmulețul.

Filmulețul a stârnit foarte multe comentarii și așa s-a aflat cine sunt cei doi copii, iar Poliția a transmis că agresorul va fi tras la raspundere pentru fapta sa. 

sursa adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *