Optimism în ziua alegerilor

votare

Ieri a fost ziua cea mai lunga pentru principalii candidati la alegerile locale din judetul Iasi. Acestia au votat de la primele ore ale dimineatii iar pe parcursul zilei au monitorizat procesul votarii. Noaptea, i-a gasit pe multi dintre ei in sediile partidelor asteptand rezultatele votarii.

La ora 8 dimineata, liderul PSD Iasi, Maricel Popa a mers la vot insotit de sotie si colegii de partid la scoala „Vasile Conta“.

Maricel Popa, candidat CJ Iasi:

Am votat cu sufletul unui om care timp de 4 ani a uitat ce inseamna viata de familie, dar a invatat ce inseamna viata comunitatii. A fost o goana nebuna dupa proiecte, dupa bani. Am depasit multe recorduri, mi-am enervat toti adversarii politici. Poate unii s-au suparat mai mult sau mai putin, dar am facut-o doar pentru dezvoltarea Iasului, pentru binele Iasului.

Tot dimineata, la ora 9, Mihai Chirica a iesit la vot, alaturi de alti liberali.

Mihai Chirica, candidat primaria Iasi

Emotiile sunt inevitabile in asemenea momente, pentru ca vorbim despre destinul acestei comunităţi. Am votat pentru ieşeni, pentru o viaţă mai bună, pentru ceea ce cred ca merita cu adevarat si pentru proiectele pe care le-am pus pe mama lor de mai multi ani incoace si care au inceput sa devina realitate. Cei care ma vor vota le multumesc si pentru cei care nu ma vor vota, voi fi primarul lor. Le doresc tuturor succes si sa ne vedem cu totii bine la sfarsitul acestei zile.

Si liderul PNL Iasi, Costel Alexe, a votat la Colegiul „Costache Negruzzi“, sustinut de aceeasi echipa.

Suntem obligati sa facem administratie publica in folosul cetatenilor si urmatorii 4 ani sa insemne dezvoltare si pentru judetul nostru si mai ales pentru Moldova.

Dupa prezenta celorlalti lideri la vot, Camelia Gavrila, candidatul la primaria municipiului Iasi, impreuna cu sotul ei si-au exercitat dreptul de vot la Colegiul National.

Camelia Gavrila, candidat Primaria Iasi

Eu am votat pentru un Iasi pe care il iubesc si pe care l-as dori un oras European de anvergura un Iasi al marilor idei, al marilor proiecte, in care educatia sa ramana la nivelul excelentei, in care serviciile medicale sa fie performante, un Iasi al dezvoltarii economice.

O ora mai tarziu si deputatul Petru Movila a ajuns la urne insotit de sotie.

Petru Movila, candidat la CJ Iasi:

Am votat pentru un Iasi unit, am votat si pentur noi, am votat pentru ieseni. Am votat pentru ca Iasul merita o administratie noua, o administratie care sa lucreze in folosul iesenilor, administratie care sa dialogheze intre institutii, ma refer la presedintele CJ si primarul municipiului Iasi si ceilalti alesi loca, pentru ca spuneam, noi suntem in slujba cetateanului.