Opera Nationala Iasi l-a dat afara pe prim solistul corpului de balet, Vlad Marculescu

Sharing is caring!

In urma cu doua zile, Vlad Marculescu a fost dat afara de la Opera Nationala din Iasi dupa ce in luna ianuarie a acestui an, prim solistul corpului de balet a criticat managementul institutiei. Artistul a fost instiintat prin posta.

“Am venit in Iasi, de la un contract foarte bun de la Opera din Budapesta. M-am intors acasa pentru publicul de aici, Opera din Iasi, parintii mei, fratele meu, prieteni, colegi. Primii ani nu mi-am dat seama de managementul defectuos…si apoi cand am inceput sa observ abuzuri, oameni dati afara fara motiv, colegi balerini persecutati de acelasi manager fara motiv. Am simtit ca acest masacru psihic trebuie oprit. Si pentru acest fapt ca am avut curajul sa spun lucrurile pe nume sunt persecutat si in ultima instanta dat afara! Unde e corectitudinea pe lumea asta? Asta trebuie sa fac!? Sa tac indiferent ce vad in jurul meu. Sa inchidem ochii la orice abuz? Despre asta e vorba!? As fi facut acelasi lucru pentru fiecare dintre voi! Iar pentru tine public frumos, voi incerca sa ma intorc pe scena cat de curand va permite instanta! Daca nu va fi prea tarziu! Dar sa stiti aceste abuzuri vin direct cu semnatura managerului! Iubesc acest oras dar cu forta nu se poate! Voi duce aceasta lupta in tribunal”, a anuntat Vlad Marculescu pe pagina de Facebook.

 Atribuirea caracterului pronunţat subestimator legat de personalitatea d-nei Rancea, ignorarea profilului profesional al acesteia, respectiv atragerea acelei optici în sfera brandului ONRI, reprezintă punctul de plecare al reclamei negative, cât şi a desconsiderării rezultatelor comune obţinute de întreg colectiv profesional şi managerial în ultimul deceniu“, a motivat conducerea Operei Nationale în decizia de destituire a lui Vlad Mărculescu.

Foto: Luca Iuriciuc

shares