Opera Iași pune în vânzare biletele pentru ”Requiem”

Asstăzi, la ora 12:00, Opera Națională Română Iași pune în vânzare biletele de intrare la spectacolul ”Requiem”, de Wolfgang Amadeus Mozart, care va avea loc vineri, de la ora 18:30. Conducerea muzicială a evenimentului va fi asigurată de maestrul Adrian Morar, de la Opera Națională Română Cluj-Napoca. Vor interpreta soprana Diana Bucur, mezzosoprana Maria Miron Sîrbu, tenorul Florin Guzgă, basul Ivan Dikusar, Corul și Orchestra Operei ieșene. Ultima creație a genialului compozitor austriac, ”Requiem” este una una dintre lucrările emblematice ale stilului mozartian.


Tichetele pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția din foaier. Din cauza normelor în vigoare, vor putea fi ocupate maximum 30% din locurile sălii de spectacole.


În această săptămână, duminică, tot de la ora 18:30, Opera ieșeană mai are programată o reprezentație, Gala Primăverii. Biletele de intrare la evenimentul care intenționează să readucă pe scena Operei ieșene Corul de copii condus de Raluca Zaharia vor fi puse în vânzare vineri, la ora 12:00.

Acest lucru va fi posibil doar dacă Iașul nu va intra în scenariul roșu, situație în care organizarea spectacolelor va fi interzisă. În acest caz, gala va fi reprogramată.