Omul de afaceri, Viorel Blajut si-a anuntat candidatura la Primaria Iasi

Viorel Blajut si-a anuntat intentia de a candida la Primaria Iasi din partea unui partid infiintat recent, la care este membru fondator – Partidul Societatii Iesene.

„PSI este un partid al ieșenilor, care are ca scop readucerea faimei și gloriei acestui frumos oraș, care a devenit în ultimii ani Cenușăreasa vechilor capitale a regiunilor istorice din România. Clujul, Timișoara, Craiova, Constanța sunt orașele care ne-au depășit de mult, Iașul rămânând doar cu gloria de odinioară. Astăzi mai suntem doar capitala spirituală a României, grație Sfântei Cuvioase Paraschiva care veghează și ne mijlocește calea spre bunul Dumnezeu. Mulțumim pentru acest lucru Mitropoliei Moldovei și a Bucovinei care a transformat Iașul, într-un oraș sfânt. Iașul trebuie și va fi Vaticanul României”, a mentionat Viorel Blajut.

Patronul Grupului de Firme Iasisting sustine ca Iasul poate reveni acolo unde ii este locul.

„PSI lucreaza la programul de guvernare al Iașului, la definitivarea echipei cu care va veni la Consiliul Local să îl implementeze. Trebuie să avem curajul și la Iași să visăm, să credem că vom redeveni întâiul centru universitar al României, un pol al dezvoltării medicinei românești și de ce nu, un oraș al științei și inovației. Dacă la Cluj se vorbește de metrou, noi de ce să nu-l putem avea la Iași? Chiar dacă am pierdut un tempo, nu înseamnă că am pierdut războiul. Ne putem sincroniza la viteza cu care România se schimbă, mai ales partea din vestul țării. E drept, că astăzi marile investiții strategice ale României ne ocolesc. Nici măcar acele stadioane moderne sau săli polivalente care se construiesc acum și pe la Pitești sau alte orașe din eșalonul doi, la Iași nu au ajuns, iar de autostrăzi vorbesc mai degrabă cei de la Bacău, decât noi, ieșenii”, a mai precizat omul de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *