Occidentalii sustin ca soldatii rusi si-au omorat un comandant fiind nemultumiti de pierderile mari suferite in zona Kievului

soldati rusi

Oficialii occidentali sustin ca un comandant rus de brigada a fost omorat de propriile trupe, pe fondul nemultumirii soldatilor care au suferit pierderi mari in zona Kievului. Este vorba despre comandantul brigazii 37 motorizate. Acesta a fost lovit de un vehicul blindat fiind ranit foarte grav la picioarele. Acesta a fost transferat in Belarus dar a murit.

„Comandantul de brigada a fost ucis de propriile sale trupe, credem noi, ca o consecinta a amplorii pierderilor suferite de brigada sa”, a afirmat un oficial occidental.

De asemenea, jurnalistul ucrainean Roman Tsimbalyuk sustine ca trupele au fost nemultumite de pierderile mari suferite in luptele din jurul Kievului fiind omorati aproape jumatate dintre soldatii rusi.

Acesta ar fi al 7-lea comandant rus care-si pierde viata in razboiul din Ucraina. Ministerul rus al Apararii a anuntat ca s-a incheiat prima faza a operatiunii militare din Ucraina si se va concentra pe eliberarea completa a regiunii Donbass.

Pe de alta parte, oficialul occidental crede ca Rusia nu-si poate continua operatiunile pe mai multe axe.