O trotineta electrica a „intrat” la apa

trotineta-electrica-1

Nici bine nu au aparut pe strazile Iasului ca una dintre trotinetele electrice a fost aruncata in apa. Imaginile au fost postate pe o retea de socializare si au produs un val de reactii.

„Trotineta e inca activa ca are farul aprins. Deci cel ce a aruncat-o in lac va plati ca are cardul inregistrat. Iar pentru cei care cred ca sunt abandonate unde se termina creditul, ei bine nu e asa. Mergi cu trotineta pana unde ai treaba, o dezactivezi si o lasi acolo. Daca cineva din zona are nevoie de ea o vede pe aplicatie si o poate lua. Cand o dezactivezi trebuie sa faci poza cu ea parcata, iar cel ce a aruncat-o in lac probabil nu stia treaba asta si cand i s-a cerut poza nu a mai stiut ce sa faca”, a comentat un iesean.

Desi iesenii au reactionat pozitiv la implementarea acestui proiect in Iasi, nu toti stiu cum sa le utilizeze. Ieri au fost vazuti prin oras doi adolescenti pe o trotineta iar un alt tanar a intrat cu trotineta in mall.

In Botosani de exemplu, in prima zi cand au fost introduse, un om al strazii a luat doua trotinete sa le duca la fier vechi.

Foto: Cristi Geaman