O tânără mamă a scos în stradă sute de oameni. Nemulţumită de noile măsuri fiscale, Cristina are un mesaj pentru Klaus Iohannis: Să facem schimb două zile, el cu salariul meu, eu cu salariul lui

Sute de oameni au protestat seara trecută la Sibiu împotriva măsurilor fiscale adoptate în ultima perioadă. Manifestanţii au mărşăluit pe principalele bulevarde ale oraşului cu pancarde şi şi-au strigat nemulţumirile. Protestul a fost organizat de o mamă, iar ei i s-au alăturat şi alte femei, supărate pe ceea ce se întâmplă în ţara noastră.

„Iohannis, nici nu ştii cât de mic începi să fii!

România, trezeşte-te! România, trezeşte-te!”

Cristina are doi copii. Ei sunt primul motiv pentru care a decis să iasă în stradă. Iar al doilea este faptul că a fost obligată să plătească impozit la finalul unui concediu luat pentru a avea grijă de una dintre fetiţele ei. Faptul că şi alte mămici din mediul online au fost de partea ei, i-a dat şi mai mult curaj.

Nemulţumită de noile măsuri fiscale, Cristina are un mesaj pentru preşedintele României.

Cristina, organizator protest: Să facem schimb două zile, el cu salariul meu, eu cu salariul lui, să vadă dacă se poate trăi cu doi copii, cu rată de 2.500 de lei şi cu salariile care se ştie destul de bine cum sunt în România.

Şi tinerii s-au alăturat protestului iniţiat de mame. Sibienii s-au plimbat pe principalele bulevarde ale oraşului până au ajuns în Piaţa Mare.

Protestul va avea loc în fiecare zi de ora 17:00 şi ţine până pe data de 4 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *