O tânără, filmată cu un bebeluș în brațe, în timp ce se afla la volan conducând pe o șosea din Maramureș

Inconștiență din partea unei mame din Borșa, Maramureș, care și-a condus mașina pe un drum public cu un bebeluș în brațe. Filmarea a fost postată chiar de femeie, pe rețeaua TikTok, scire glasulmm.ro.

Politia s-a sesizat, a identificat-o pe femeie și i-a aplicat o amendă. În plus, și reprezentanții DGASPC Maramureș  au intrat pe fir și fac verificări.

O tânără, filmată cu un bebeluș în brațe, în timp ce se afla la volan conducând pe o șosea din Maramureș

”Ieri 24 februarie, polițiștii din Borșa s-au sesizat în urma apariției în mediul on line al unui clip video în care apare o conducătoare auto în timp ce conduce un autoturism cu un bebeluș în brațe.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borșa. Aceasta nu ar fi avut fixată centura de siguranță și și-ar fi transportat fiul de 9 luni în brațe, pe scaunul șoferului fără a fi fixat și prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii omologate.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei. În cauză, urmează sa fie sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru efectuarea de verificări”, transmite IPJ Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *