O tanara din Gura Humorului, insarcinata in 8 luni, a murit in ajunul nuntii sale dupa un stop cardiorespirator

alexandra s

Tragedie cumplita intr-o familie din Paltinoasa – Gura Humorului. Alexandra S. in varsta de 29 ani, insarcinata in 8 luni a murit vineri seara la Spitalul Judetean Suceava dupa ce a suferit un stop cardiorespirator, pe fondul unor afectiuni preexistente. Tanara a fost operata pe cord la varsta de 20 ani si se afla in evidentele medicilor.

„Pacienta a fost transferata de la CPU Gura Humorului, in cursul noptii de vineri spre sambata. Ambulanta a adus o gravida de 29 de saptamani in stop cardio-respirator, cu patologie cardiaca preexistenta, cu manevre de resuscitare in curs care au fost continuate in sala de operatie unde s-a efectuat cezariana de urgenta. Din pacate nici mama, nici nou-nascutul nu au raspuns manevrelor de resuscitare si au fost declarati decedati”, a spus Dan Teodorovici, Purtatorul de Cuvant al Spitalului Judetean Suceava.

In perioada 27 iulie – 2 august, tanara a fost internata in sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava, cu o forma medie de Covid. Ea s-a externat la cerere pentru a continua pregatirile pentru nunta planificata pentru ziua de ieri. Femeia parasise spitalul cu stare generala buna, fara necesar de oxigen, analize in parametri normali si cu tratament efectuat complet.

Foto Facebook: Alexandra S.