O tânără din Galați a șfârșit tragic, în mod suspect

deces doliu

foto: bistriteanul

O tânără din Galați a sfârșit tragic, într-un mod suspect, chiar în ziua de Crăciun. Fata de numai 21 de ani și-a petrecut sărbătorile în comuna natală și a mers la o petrecere, într-o localitate învecinată de unde nu s-a mai întors. 

Fetei i s-ar fi făcut rău spre orele dimineții, iar prietenii săi au plimbat-o la trei adrese, până când o persoană a primit-o în casă să-i acorde primul ajutor. S-a pierdut astfel timp prețios până când a fost apelat serviciul 112 fiind direcționat la fața locului un elicopter SMURD.

Părinții tinerei sunt convinși că fetei i-au fost administrate substanțe interzise care, în combinație cu alcoolul, i-au fost fatale. Tânăra ar fi reușit să mai spună înainte de a muri că a luat o jumătate de pastilă, apoi că a luat o pastila întreagă, fără să menționeze despre ce substanță era vorba.

Ancheta a fost preluată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Deocamdată, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Tânăra care a murit absolvise în București o școală postliceală sanitară și lucra ca asistentă la un cabinet stomatologic.