O suceveancă de 19 ani, fără permis, s-a răsturnat cu mașina în toiul nopții, la Prisaca Dornei

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01:46, polițiștii  au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la intrare în localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama,  se află un autoturism răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului, polițiștii au găsit un autoturism marca Volkswagen de culoare albă, răsturnat pe partea dreaptă în afara părții carosabile, sensul de mers  dinspre Câmpulung Moldovenesc către Vama. În zonă nu se afla însă conducătorul auto sau vreun  pasager al mașinii,  un localnic din apropiere indicând polițiștilor că  persoanele care se aflau în mașina răsturnată au plecat de la fața locului cu un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

Făcând verificări în zonă,  pe drumul județean DJ 176 Frumosu, în apropierea Pensiunii Perla Brazilor, polițiștii  au depistat în trafic un autoturism marca BMW de culoare albastră cu nr. emis de statul bulgar. Mașina a fost oprită, la volan fiind C. Romeo, de 39 de ani, din  Rădăuți.  În interiorul BMW-ului se aflau nu mai puțin de 9 persoane (6 adulți și 3 minori), printre ei fiind și conducătorul autoturismului marca Volkswagen găsit răsturnat, D. Andreia, de 19 ani, din municipiul Suceava.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cei doi au fost testați și  aparatul Drugtest, C. Romeo fiind depistat pozitiv la Methamphetamine, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost prelevate probe biologice.

În urma verificărilor s-a stabilit și faptul că D. Andreia, fata care s-a răsturnat cu Volkswagen-ul, nu are permis de conducere.

Polițiștii au întocmit două dosare penale, unul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și altul pentru ,,Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

C. Romeo a fost amendat și pentru faptul că acesta transporta în autoturism mai multe persoane decât numărul de locuri stabilit, iar autovehiculul nu avea dotările prevăzute de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *