O soferita bauta din Galati a intrat cu masina in Oraselul Copiilor si a lovit 9 autoturisme

soferita

O soferita bauta Galati a intrat cu masina in zona Oraselului Copiilor lovind nu mai putin de 9 autoturisme parcate. Incidentul s-a petrecut in aceasta dimineata. Politistii au stabilit ca femeia, in timp ce conducea un autoturism pe strada Navelor, când a ajuns la intersecţia cu strada Domnească, a pătruns pe sectorul de drum închis circulaţiei publice, în zona Orăşelului lui Moş Crăciun, a traversat platoul pietonal din zona monumentului „Fata pe valuri”, a trecut prin gangul blocului aflat în imediata apropiere şi s-a oprit pe strada Vadul Sacalelor, în zona pieţei.

În urma evenimentului rutier, au rezultat mai multe pagube materiale, au fost avariate un număr de 9 autovehicule şi vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto. La testarea alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată şi cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Foto: Facebook.com/grupul soferilor