O şoferiţă a parcat ilegal și a sunat la 112 să îl reclame pe polițistul care i-a cerut să se legitimeze. Cu ce sancțiune s-a ales

Culmea ilegalităților, la Arad. O şoferiţă care a parcat ilegal a sunat la 112 ca să îl reclame pe poliţistul de la circulaţie care i-a cerut să se legitimeze. Femeia își lăsase mașina pe trecerea de pietoni din faţa unui liceu din oraş și a refuzat să se mute de acolo. 

Incidentul a avut loc în zona centrală a oraşului, în faţa unui liceu, unde aglomeraţia este foarte mare şi locurile de parcare sunt insuficiente.

„O femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancţionată de poliţiştii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din faţa unei unităţi şcolare din municipiu şi ar fi refuzat să se pună în mişcare, la solicitarea echipajului de poliţie care se deplasa pe bulevardul General Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat în repetate rânduri să prezinte poliţiştilor documentele de identitate”, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Mădălin Herbei.

Surse din cadrul IPJ au adăugat că femeia a sunat la 112 în timp ce echipajul încerca să o convingă să se legitimeze. Ea a reclamat că poliţiştii urmau să îi ia permisul şi să o amendeze. În urma apelului, alte echipaje aflate în zonă s-au deplasat la locul incidentului, ceea ce a atras atenţia mai multor trecători, care s-au oprit pentru a asista la disputa dintre şoferiţă şi agenţi.

În cele din urmă, poliţiştii i-au dat o amendă de 2.490 de lei, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Totodată, i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *