O singură ofertă pentru modernizarea Sistemului de Management Integrat al deseurilor

deseuri sticla

O singura oferta a fost înregistrata în procedura de licitatie lansata de Consiliul Judetean în contextul modernizarii Sistemului de Management Integrat al deseurilor. 
Asocierea condusa de ISPE Proiectare si Consultanta, din care mai fac parte înca patru firme încearca sa-si adjudece contractul de servicii de asistenta tehnica pentru pregatirea proiectului de tranzitie a SMID spre economia circulara. Obiectivul contractului este elaborarea aplicatiei de finantare, inclusiv a studiilor si documentatiilor tehnico-economice. Printre acestea din urma se numara studiul privind potentialul de colectare separata a biodeseurilor si a potentialului de compostare individuala la nivelul judetului, studiul privind determinarea compozitiei deseurilor menajere similare si din piete la nivelul întregului judet, precum si studiul de fezabilitate.

Valoarea estimata a acestui contract este de 3,1 milioane de lei, iar durata (dupa atribuire) va fi de doi ani – din care 14 luni reprezinta perioada de executie, iar 10 luni, perioada de asistenta tehnica din partea proiectantului.