O româncă a fost arestată în Anglia, după și-a înjunghiat mortal nepotul de 5 ani

baietel

Sursă foto: Facebook și West Midlands Police

O româncă de 49 de ani a fost arestată în Anglia, fiind suspectată că și-a ucis nepotul de 5 ani, în casa familiei din Coventry.

Femeia a fost internată într-o clinică psihiatrică. Potrivit jurnaliștilor britanici de la The Sun, bunica avea grijă de copil, în timp ce părinţii săi erau la muncă.

„Bunica a fost arestată. Mama era la serviciu când s-a întâmplat, iar soțul ei la fel. Ea a fost ultima persoană care l-a văzut pe băiat. Nimeni nu poate înțelege cum a ajuns să aibă un cuțit în mână. Pur și simplu nu știm de ce a făcut asta”, a declarat pentru jurnaliștii britanici un prieten apropiat al familiei, potrivit The Sun

Părinții lui Mario sunt devastați de durere. Aceștia au mărturisit că fiul lor era un băiat plin de energie și zâmbea tot timpul.

„Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea și până se culca. Avea atât de multă energie, îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră, este totul pentru noi”, au mărtusit îndurați părinții.

Mario a fost găsit rănit grav marți, în jurul orei 18:00, decesul fiind confirmat de medici la fața locului. Examinarea post-mortem a confirmat că a murit în urma unei răni produse prin înjunghiere.

Într-o scrisoare către părinții de la Academia Comunitară Hearsall, la care a participat David-Mario,

Directoarea grădiniței la care mergea Mario, Claire Jones, le-a trimis celor doi părinți o scrisoare prin care și-a exprimat regretul profund pentru moartea acestuia, descriindu-l drept un „băiat încântător și fericit”, care era foarte prietenos cu ceilalți copii.

Gândul