O profesoara va fi candidatul USR la Primăria Galati

Profesoara Daniela-Ancuța Șarpe va candida la funcția de primar a municipiului Galați la scrutinul de anul viitor, din partea USR.

La evenimentul de lansare de la Hotel Ibis Styles Dunărea, candidatul USR a beneficiat de susținerea parlamentaror Cristina Prună, Iulian Bulai, Ștefan Pălărie, Bogdan Rodeanu și Dan Barna, vicepreședinte al partidului, la nivel național. De altfel, acesta din urmă a declarat că doamna profesoară va avea întregul USR în spate pentru a schimba paradigma în oraș și pentru a-l aduce la standarde europene.

„În plus,  experiența doamnei Daniela-Ancuța Șarpe, atât în calitate de economist, cadru didactic universitar cu specializare în științele economice, cât și implicarea sa în atragerea de finanțare nerambursabilă pentru proiecte dedicate comunității gălățene, sau în conducerea structurilor instituționale universitare, dau substanța necesară asumării unui rol atât de complex și încărcat de responsabilitate, cum este cel de primar al Galațiului”, a transmis USR.

”Este nevoie de o altă viziune pentru a asuma destinul european al Galațiului, una care să privească atât elementele de dezvoltare urbană și umană, de dinamizare a vieții economice și a mediului de afaceri local, de creștere a atractivității acestor locuri nu numai pentru locuitorii urbei, dar și pentru alți cetățeni, precum și pentru arhitectura instituțională a aparatului Primăriei. (…) Nevoia de schimbare a administrației gălățene ține de necesitatea de a orienta atenția și spre nevoia de regenerare urbană a tuturor cartierelor Galațiului, într-un demers care să nu lase pe nimeni și nicio zonă (centrală, periferică sau marginală) în urmă”, a menționat Daniela-Ancuța Șarpe, în discursul său, prezentat la momentul lansării candidaturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *