O profesoară din Botoșani, înregistrată când făcea propagandă în fața elevilor

clasa scoala

O profesoară din Botoșani, cunoscută și pentru cântările susținute de la evenimente publice și private, a fost înregistrată spunându-le copiilor de 13 ani că, dacă te vaccinezi „ajungi legumă peste doi ani”.

Pe 14 octombrie, o profesoarade muzică Liceul „Grigore Antipa” a fost filmată de elevi vorbind despre Covid si nepurtând mască.

Inițial, înregistrările au circulat în grupurile private ale copiilor, altele au ajuns și la părinți, care au anunțat atât conducerea liceului, cât și pe cea a Inspectoratului Școlar Botoșani.

În înregistrările realizate cu telefonul, pe sub bancă, se observă cum profesoara stă la catedră fără mască de protecție. Ulterior, pe fundal, se aude discuția pe care o poartă cu elevii.

„Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății”, le-a spus profesoara copiilor.

Cadrul didactic a continuat în același registru:

„Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”, le-a spus profesoara. Unchiul meu s-o dus cu o durere de chicior și, na, mai țușea și el oleacă. I-o făcut test și, gata, pozitiv. În două săptămâni, fraților, l-o omorât. Om la o sută și ceva de kilograme”.

Aceasta a negat că nu ar purta mască de protecție în timpul orelor. De asemenea, a infirmat că le-ar fi vorbit elevilor despre Covid.

Pusă în față evidențelor, poze și înregistrări, profesoara a devenit nemulțumită că elevii au venit cu telefoanele la ore.

„Toată lumea vorbește numai despre asta. Toată lumea este revoltată pe ce se întâmplă. Eu dacă le spun ceva elevilor, din țânțar se face armăsar, dar cei din Parlament, de ce nu sunt trași la răspundere pentru ceea ce se întâmplă cu oamenii. De ce nu există nu Guvern care să ne apere? Ăsta a fost punctul meu de vedere. Ce atâta tam-tam, am dat în cap la cineva, am omorât pe cineva? Nu am omorât pe nimeni”.