O placă pentru aranjarea părului a dus la evacuarea a 15 persoane

6213c1f9-fe88-4287-90d0-447d2dc4b30d

Locatarii unui bloc din cartierul Nicolina au trait clipe de cosmar ieri dimineata. Din apartamaentul unui vecin a izbucnit un incendiu, iar fumul s-a impanzit repede in tot imobilul de locuinte. Pomierii au evacuat 15 persoane, insa niciuna nu a fost transportata la spital.

O placa de par uitata in priza ar fi fost cauza producerii incendiului. In timpul izbucnirii focului, proprietarii dormeau. Vecinii s-au alertat, iar din cauza fumului gros, cativa locatari au avut nevoie de ingrijiri la fața locului.

Din bloc au fost evacuate 15 persoane, printre care si copii.

capitan Tudor Cosmin- comandant Detasamentul II Pompieri Iasi

”Am intervenit cu  doua autospeciale de interventie cu apa si spuma, o autoscara si un echipaj de prim ajutor de la SAJ. Am procedat la localizarea si lichidarea incendiului intr-un timp foarte scurt si la evacuarea a 15 locatari din bloc deoarece si incendiul se manifesta cu mari degajari de fum. A fost necesara evacuarea lor poentru siguranta persoanelor. Nu am avut victime si nu au fost transportate persoane la spital.”

Apartamentul in care a izbucnit incendiul are nevoie de reparatii, iar dormitorul care s-a aprins primul a fost distrus in totalitate. Scara blocului  are nevoie de curatenie din cauza fumului gros care s-a asezat pe suprafete.