O nouă promoție a medicilor veterinari ieșeni

promotie

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a dat startul, în această săptămână, ceremoniilor de absolvire organizate pentru absolvenții celor patru facultăți. Cei care au spart gheața au fost viitorii medici veterinari, care au pășit cu emoție în sala de festivități, alături de profesori, părinți si prieteni.

O nouă promoție a medicilor veterinari din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” a scris astăzi ultima pagină a anilor de studenție. Cu emoție, rectorul universității a luat cuvântul și le-a transmis proaspeților absolvenți un ultim mesaj, care să le fie sfat la început de carieră.

De asemenea, absolvenții au asistat la un ultim curs susținut de cadrele didactice, au împărtășit trăiri și au depanat amintiri ale anilor de facultate.

Absolvenții se declară fericiți, însă nostalgici de cei 6 ani de facultate care au trecut pe nesimțite.

„Sunt foarte emoționată, nu doar eu ci și colegii mei, împreună cu profesorii și părinții cărora le mulțumim că ne-au ajutat să ajungem aici. Și vă dați seama sunt emoționată și bucuroasă că s-au terminat 6 ani și o să devenim medici. Îmi doresc să fiu într-o continuă evoluție, într-o continuă schimbare și îmi doresc să devin un medic veterinar bun și de încredere pentru oameni și în primul rând pentru animăluțele din jurul meu”, a declarat Alexandra Rotaru, absolvent.

Reporter: Ăsta a fost visul tău dintotdeauna?

Alexandra Rotaru: „De mic copil creșteam animăluțe acasă și într-un fel sau altul am ajuns să conturez această pasiune”.

„Sunt foarte emoționat. Este prima dată când sunt într-o așa mare audiență și încărcarea emoțională este foarte mare. Mai ieri eram în anul I, toate amintirile se strâng într-o cutie foarte mică și nu-ți vine să crezi când au trecut 6 ani de zile”, a declarat Paul Țuțu, absolvent.

Alături de viitorii medici veterinari care au studiat în limba română, au fost protagoniști și absolvenți care au studiat în limba engleză, aceștia făcând parte din cea de a doua promoție ce finalizează studiile la Iași.