O noua „minune” in Caracal. Doi barbati au fost arestati dupa ce au jefuit o librarie

Potrivit IPJ Olt, la data de 28 august, în jurul orei 19,20, oamenii legii au fost sesizati de către o femeie, din municipiul Caracal, judeţul Olt, cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta librăriei în care îşi desfăşoară activitatea, de unde ar fi sustras o sumă de bani şi ar fi agresat fizic o altă femeie, din aceeaşi localitate.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Caracal, care, din primele verificări, au stabilit faptul că doi bărbaţi ar fi pătruns în incinta unei librării, din municipiul Caracal, de unde ar fi sustras 400 de lei din casa de marcat a unităţii, iar, în încercarea de a recupera banii, o angajată ar fi fost agresată fizic de către unul dintre aceştia.

Poliţiştii au identificat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii, în vârstă de 31, respectiv 42 de ani, ambii din municipiul Caracal, judeţul Olt. Marţi, în urma probatoriului administrat, pe numele celor doi fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Ulterior, la aceeaşi dată, cei doi bărbaţi au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal, care a admis propunerea parchetului şi a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de aceştia, se mai arată în comunicatul IPJ Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *