O noua editie Pet Event in Copou

PET EVENT COVER EVENT 2019

În perioada 22-23 iunie 2019, începând cu ora 11, în Parcul Expozitiei din Copou Iași, iubitorii de animale sunt așteptați să participe la cea de-a VII-a ediție a PET EVENT. Din 2013, an în care a fost organizat primul eveniment de acest gen, până în prezent, Pet Event a cunoscut o evoluție remarcabilă atât în plan organizatoric, cât și din prisma publicului venit să se bucure de spectacolul oferit.

În acest an suntem suntem recunoscători Festivalului Rocanotherworld pentru parteneriatul încheiat, colaborare ce aduce plus valoare direcției pe care Pet Event o propune, aceea de a atrage atenția asupra nevoilor pe care animalele de companie le au, dar și asupra beneficiilor pe care acestea le transmit la nivelul psihicului uman si cat importanta sustenerii padocurilor din Iasi prin campania Ai cumva o paturica? prin care incurajam iesenii sa vina sa doneze in cadrul evenimentului, la standul special amenajat.

„Am reușit să facem ca Pet Event să fie un eveniment așteptat. Ecourile pozitive pe care le-am tot primit în anii anteriori ne-au determinat să performăm cu fiecare nouă ediție. Bucuria celor mici, veniți împreună cu părinții la show-ul nostru pentru a face cunoștință cu necuvântătoarele, e neprețuită. Neprețuită e și privirea plină de dragoste necondiționată oferită de fiecare animăluț oricărui participant. Iubesc animalele, asemenea multor ieșeni. Cred că aceasta e prima motivație care fundamentează demersul nostru, indiferent de inerentele întâmplări mai puțin plăcute pe care acest gen de evenimente le implică. Vă așteptăm să ne fiți alături în acest weekend și să vă bucurați de surprizele pe care vi le-am pregătit!”, a declarat Ioana Gamen, project manager Pet Event.

Timp de două zile, ieșenii vvor putea admira frumusețea exponatelor canine și vor asista la demonstrația de dresaj pregătită de personalul calificat din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Pentru animăluțe, Pet Event a pregătit diferite concursuri și premii, iar expozanii prezenti vor da informatii utile vizitatorilor prin workshop-urile organizate.