O nouă ediție a Festivalului Toamnei la Grădinița PP nr. 12 Iași

Toamna se culeg roadele, dar se si sarbatoresc. Copilasii de la Gradinita cu Program Prelungit nr.12 din Iasi au cantat si au dansat alaturi de cadrele didactice la Festivalul Toamnei. Fie ca s-au imbracat in dovleac, struguri sau au fost mici printese ale toamnei, copilasii s-au bucurat din plin de activitatile organizate de educatori.

Muzică, dans si multa voie buna. Asa au petrecut astazi copilasii inscrisi la Gradinita cu Program Prelungit nr. 12 Iasi, cu ocazia Festivalului Toamnei organizat de cadrele didactice.

Rebeca – preșcolar:

„Ne-am adunat cu legume pentru festivalul de toamna.

R: Si cum ti se pare festivalul toamnei?

E: Foarte frumos.”

Ghena Acatrinei – director Grădinița PP nr.12 Iași:

„Suntem la cea de a doua editie a Festivalului Anotimpurilor. Noi ne-am pregătit, avem parteneri în acest proiect educațional. Ne-au fost alături părinții, ne-au fost alături pertenerii, colegele mele. De asemenea, pot spune că acest festival își propune să evidențieze festivalul creativ al preșcolarilor prine expozițiile pe care le avem în curtea grădiniței, cu lucrări artistico plastice, prin prezentarea unor programe artistice si printr-o expozitie a toamnei pentru ca suntem intr-o perioada a toamnei, Cosul Toamnei.”

Si parintii au stat cu emotii ca totul sa iasa bine dupa ce au lucrat zile intregi la confectionarea costumelor si a materialelor folosite.

Cristina Glodeanu – părinte:

„Cu siguranta pentru ei este o mare bucurie. Orice activitate de genul acesta este o mare bucurie, emotiile cu care se pregatesc, costumele, dansurile, cantecele, totul e o bucurie pentru noi si pentru ei.”

Ciprian Sârbu – părinte:

„Este foarte bine venita pentru educatie, modul de socializare, de implicare. Vremea ne-a permis si a venit afara si au iesit afara cu toti si ne-am prezentat fiecare programul lor. Cred ca este foarte bine pentru ei, cantecele poezii.”

Festivalul Toamnei a ajuns la cea de-a doua editie devenind astfel o traditie pentru Gradinita cu Program Prelungit nr. 12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *