Iasiul gazduieste o noua editie a Festivalului Internațional al familiei, al vieții și al faptelor bune – INIMO

Iasul gazduieste o noua editie a Festivalului Internațional al familiei, al vieții și al faptelor bune- INIMO. Astfel, timp de trei zile, artistii renumiti din tara noastra vor distra publicul iesean, iar banii stransi din vanzarea biletelor vor ajunge la peste 10 mii de copilasi sarmani ocrotiti de Asociatia Glasul Inimii.

INIMO devine o tradiție la Iași. Pentru trei zile, orașul va deveni capitala faptelor bune. Banii vor ajunge sub forma de donatii la peste 10 mii de coliasi care vor primi rechizite pentru noul an scolar, imbracaminte si incaltaminte. Anul trecut, festivalul a strans peste 70 de mii de oameni pe stadionul din Copou, insa anul acesta asteptarile sunt mult mai mari.

Dan Damaschin – organizator

„Anul acesta sunt mai mari asteptari, bine inteles pe masura muncii care s-a dat intre timp si asta ne obliga sa avem artisti la fel de buni ca anul trec ut, pregatiri si infrastructura mult mai buna si sigur sa ajutam si mai multi copii a in anul 2022.”

Da, avem cateva surprize foarte interesante anul acesta si atractive pentru public. Asa cum stiti, la acest festival INIMO, festivalul familiei al Vietii si al faptelor bune, venim nu doar ca sa ne simtim bine ci si ca sa facem bine si asta pentru ca tot ceea ce se aduna la acest festival va merge catre cei 10.233 de copii aflati in proiectul „Graunte de Muștar” prin care ducem la scoala acesti copii orfani sau sarmani.”

De asemenea, printele Dan Damaschin si-a propus anul aesta sa incalte toti copiii sarmani din România cu incaltamintea INIMO.

Dan Damaschin – organizator

Venim si noi cu o oferta. Si asta pentru ca vrem sa incaltam toti copiii sarmani din România. Anul acesta am scos in colaborare cu partenerii nostri din zona Bucovinei, a Sucevei, cu cei care fabrica incaltaminte acolo, papucul inimii care se afla si la mine in picioare. O pereche de INIMO fiind o pereche de incaltari extraordinar de calitative, cu o talpa foarte usoara si confortabila din piele si pe care pe langa faptul ca sunt facuti cu mult mult suflet ne ofera vreo patru beneficii. In primul rand, daca ne incaltam cu inimo, copilul orfan de mamă și de tata va putea merge la scoala un an de zile incaltat cu o pereche de papuci de calitate similar ca ai nostri. In al doilea rand, un muncitor care lucreaza in  fabricile din Suceava, isi va lua salariul, in al treilea moș Vasile isi va lua pensia acasa, pentru ca contribuim si la sistemul de pensii si in ultimul rand cu o pereche de INIMO poti intra o zi la festival.”

Cei care doresc să participe la INIMO pot achiziționa biletele de pe site-ul evenimentului. Accesul unei persoane pentru o zi de festival este de 100 de lei. Pentru copiii sub 14 ani si pentru persoanele cu dizabilitati accesul este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *